retroida.blogg.se

FÖLJ MED PÅ FÄRDEN IN I RETRO VÄRLDEN

15 januari en dag att minnas!

Kategori: Allmänt

Torsdagen den 15 januari är verkligen en dag att minnas. Jag och min kära uppsatsskrivarkompis startar dagen med att åka ut och bjuda på uppsatstårta till våra tre förskolor i enheten som vi båda har jobbat på. 
De är så otroligt fina och super goda var de också. 
Efter fyra års studier kändes det skönt att skära upp sig en bit uppsats tårta i form av en bok med vår uppsatstitel, anteckningar, litteratur och en bärbardator. Allt jobb med tårtorna hade min skrivkompis och hennes syster gjort så ett jätte stort tack till dom. Så duktiga!
Under eftermiddagen satt vi med det sista på uppsatsen tillsammans med katten som har varit ett stöd under hela den här skrivtiden. Han har alltid funnits i närheten, snarkandes på en stol bredvid, stått utanför fönstret och glott in, tagit sig friheten att gå på bordet bland papper och uppe på datorn. Han har verkligen varit där och stöttat oss. Tack katten!;) 
Klockan 20:44 igår kväll skickade vi in VÅR uppsats! Den är klar! vi är färdiga förskollärare! Nu väntar vi 15 dagar på betyget och sen kan vi ansöka om examensbevis. 

Stort tack bästa uppsatsskrivarkompis för allt vi har gått igenom tillsammans. Jag kommer alltid att minnas den här tiden, vi har verkligen stöttat varandra och haft riktigt roligt även fast det har varit tufft. 

KOMMENTARER:

  • Sus säger:
    2015-01-16 | 16:26:22
    Bloggadress: http://www.oslofru.com

    Wow, vilka tårtor! :D

    Svar: Ja visst är dom fantastiska!
    RetroIda

Kommentera inlägget här: