retroida.blogg.se

FÖLJ MED PÅ FÄRDEN IN I RETRO VÄRLDEN

Nyårsafton

Kategori: Allmänt


Familjen Augustsson önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!!! Vi välkomnar år 2014. 

En retro butik nära dig!

Kategori: Allmänt


Idag gick vi en långpromenad i Hudiksvall. Det var riktigt mysigt och det finns så fina hus att titta på både gamla och nya. Det finns väldigt mycket retro där ute i världen som man inte alltid tänker på eller ser. Jag kanske är lite extra retro nojjig ibland men det bjuder jag på :) Jag får energi av allt som är retro för mig, det behöver inte alltid vara saker som man vill ha och måste köpa. Såg en så vacker dörr på ett hus, mörkbrun och sedan grönt skorvligt glas i mitten. Ville ta ett kort men kändes fel när de som bodde i huset var på tomten. 
Plötligt när vi nästan var hemma igen och  jag gick där i min egna lilla värld så säger min man titta där och pekar in på en liten gata. En retro butik! Jag kikade in och det såg jätte mysigt ut. De hade endast öppet på vardagar från 7:30-12:00 ibland till 15:00. Så det får bli ett besök där när vi kommer upp hit en vardag. Kanske till sommarsemestern. Retro är verkligen poppis just nu! 

Bättre Begagnat

Kategori: Allmänt


Snart är det nytt år och det ska firas in i Hudiksvall. Min man har släkt som bor här. Det är jätte mysigt här uppe i glada hudik. I bilen påväg hit igår var jag bara tvungen att söka på olika loppisar. Hittade en i närheten där de bor en fynda lokal på 900 kvadrat, bättre begagnat Hudiksvalls antik och loppmarknad. Efter lunch åkte vi dit. Det fanns väldigt mycket fint som jag hade velat köpa men det var tyvärr inga fyndpriser. Många vackra teakmöbler och stringmöbler men jag älskar ju att fynda och idag var det inte en sådan dag. Jag hittade även en liten 
secondhand butik mitt i stan där jag smet in. Hittade en svart blus med märket Anna modeller design AB som jag fick för 40:- Kanske kommer med en bild framöver då den sitter på.