retroida.blogg.se

FÖLJ MED PÅ FÄRDEN IN I RETRO VÄRLDEN

Kära läsare

Kategori: 506070tal, secondhand, shopping

Hej mina kära bloggläsare. 

Jag som skulle få så mycket tid över till min hobby och bloggande efter att skolan tagit slut. Men nu jobbar man heltid och dagarna springer iväg. Men nu är jag här och blir lika lycklig varje gång jag bloggar. 

Att jag varit borta från bloggen mer än vanligt är inte bara pågrund av jobbet. Utan det har varit/är en omställning för mig och min kropp för i augusti kommer familjen Augustsson att bli tre <3 <3 <3 Det känns spännande med olika känslor involverade. Tur att man har 9 månader på sig att förbereda sig mentalt, kroppsligt och shoppmässigt. 

Jag har redan råkat köpa 23 små klädesplagg! De flesta genom dygnsauktion på Facebook. 

Tre nya plagg och resten begagnat, retro såklart. 

För en vecka sedan slog vi till på ett radhus också ;)
Känns helt fantastiskt. Vi flyttar in i början på maj så snart är det dags att börja packa och planera inredningen för vårt nya liv. Vi kommet att ha fem minuters gångavstånd till havet <3 

Nästa gång vi ses har jag fynd att visa er från denna vecka. För loppisar har man alltid tid att gå på. Eller hur?;) 

Den här veckan gav verkligen utdelning!

Kategori: 506070tal, Askfat, Duralex, Loppis, Loppisfynd, Loppislycka, Upsala-Ekeby, askkoppar, domino, retrolycka, retroting, stiglindberg, teak

Nu ska ni få se veckans alla fina fynd som jag har gjort här i Nynäshamn. 
En duralex skål till min samling. Nu har jag tre mellan skålar, en stor och 10 små. En co-op te burk ,en vit burk och sist men inte minst 6 stycken asietter "ax" Upsala Ekeby. Allt för 105 kronor. 

Den här tavlan av Lars Norrman suktar jag efter varendaste gång men 450:- är jag inte överens med. 
Visst är den fin?

Igår var jag på Bingeting och köpte veckans finaste köp. 
Ett stort domino askfat designad av Stig Lindberg. Lillebror fick en storebror. Älskar mönstret! De är så fint placerade på stringhyllan i hallen. 

Hoppas er helg varit härlig och avslutats med samma vårvärme som vi har haft här idag. Över 10 grader och strålande sol. 


För er som inte vet så letar vi nytt boende. Och idag tittade vi på två objekt var av ett är ett riktigt drömhus för en retroälskare som jag. 
Jag måste få visa er två tapeter därifrån. 

Dom är underbara! Hoppas ägarna behåller dessa <3
Sen det absolut bästa i hela huset är den här inbyggda teakbokhyllan. Skulle kunna betala hur mycket som helst för att få äga en sådan! Om jag bara hade pengarna. 

Dessvärre får vi släppa drömhuset men det är tur att drömmer inte kostar.....