retroida.blogg.se

FÖLJ MED PÅ FÄRDEN IN I RETRO VÄRLDEN

En helg med fritid är lika med loppis besök

Kategori: 506070tal, Duralex, Loppis, återvinning

Det har tagit några dagar/veckor att försöka smälta att man är klar med sin förskolärarutbildning efter fyra års slit och nästan helt utan fritid. Nu får jag göra precis vad jag vill när jag är ledig och det är toppen! Kom på mig själv visslandes av lycka när jag bäddade sängen imorse och det har nog aldrig hänt ;) Dagen har jag förgyllt genom att umgås med min älskade man och det blev även en snabb visit på fyndet i Handen. Eftersom jag jobbar i Nynäshamn numera så får jag passa på att stanna där när vi är i krokarna. 
Mannen min valde att stanna i bilen medans jag gick och loppade. Konstigt att man inte kan gilla loppisar :) 

Jag köpte mig en söt lampa med fina motiv. 

Och en duralex skål till min samling. Vågar inte riktigt räkna hur många jag har nu men fina är dom. 
Och endast en ynka tjugolapp fick jag betala. 


15 januari en dag att minnas!

Kategori: Allmänt

Torsdagen den 15 januari är verkligen en dag att minnas. Jag och min kära uppsatsskrivarkompis startar dagen med att åka ut och bjuda på uppsatstårta till våra tre förskolor i enheten som vi båda har jobbat på. 
De är så otroligt fina och super goda var de också. 
Efter fyra års studier kändes det skönt att skära upp sig en bit uppsats tårta i form av en bok med vår uppsatstitel, anteckningar, litteratur och en bärbardator. Allt jobb med tårtorna hade min skrivkompis och hennes syster gjort så ett jätte stort tack till dom. Så duktiga!
Under eftermiddagen satt vi med det sista på uppsatsen tillsammans med katten som har varit ett stöd under hela den här skrivtiden. Han har alltid funnits i närheten, snarkandes på en stol bredvid, stått utanför fönstret och glott in, tagit sig friheten att gå på bordet bland papper och uppe på datorn. Han har verkligen varit där och stöttat oss. Tack katten!;) 
Klockan 20:44 igår kväll skickade vi in VÅR uppsats! Den är klar! vi är färdiga förskollärare! Nu väntar vi 15 dagar på betyget och sen kan vi ansöka om examensbevis. 

Stort tack bästa uppsatsskrivarkompis för allt vi har gått igenom tillsammans. Jag kommer alltid att minnas den här tiden, vi har verkligen stöttat varandra och haft riktigt roligt även fast det har varit tufft. 

Den guldiga kökslampan!

Kategori: Allmänt

Nu är kökslampan på plats. Titta så fint det blev. Jag är nöjd!

Ha en fin Torsdag allesammans!