retroida.blogg.se

FÖLJ MED PÅ FÄRDEN IN I RETRO VÄRLDEN

Emma, Gustavsberg

Kategori: 70-tal, Loppis, Loppislycka, stiglindberg

I fredags åkte jag med Vera till secondhand bryggan här i Nynäshamn. 
Efter en timmes färd med bilen för att hon skulle kunna sova en längre stund tänkte jag att det får bära eller brista men till bryggan ska vi! Som nybliven mamma är jag lite smånervös för att hon ska börja gallskrika, det tar nog en tid innan man vänjer sig. Men det gick så bra så :) hon sov hela tiden i vagnen och jag kunde strosa omkring och suga i mig loppis energi!!!! Kändes som jag tittade på varendaste liten pryl. 

Först blev jag smått kär i två ugnsformar Uppsala Ekeby med söta små löv på, kommer tyvärr inte ihåg vad de hette. 
Sa till kassörskan att jag skulle ha dem och de fick stå där och vänta på mig medan jag fortsatte att titta. 
Då hittade jag till min lycka servisen Emma, Gustavsberg. Dekor Paul Hoff, år 1971-1977, servismodell Stig Linberg. 
Min svägerska har den här servisen fast i grönt. De är så fina! 
Det bästa av allt är att den var komplett, inte ofta det händer. 

6 mattallrikar, 6 djupa och 6 asietter. Jag tror att jag för 400kr gjorde ett fint fynd. 
Det var en glad Retroida & Vera som 
begav sig hemåt igen. Ugnsformarna beslutade jag mig för att lämna kvar. KOMMENTARER:

 • Annorlunda säger:
  2015-10-19 | 18:05:45
  Bloggadress: http://annorlundakvinna.blogg.se

  Jag är mångsysslande och kreativ människa!


  Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
  pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se .............. Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.

  Intressen

Kommentera inlägget här: