retroida.blogg.se

FÖLJ MED PÅ FÄRDEN IN I RETRO VÄRLDEN

På toppen av min loppis önskelista

Kategori: Allmänt, skinnfåtöljer, Önskelista

Alltid letar vi efter något när vi tar oss fram genom loppisbesök så vi kan fylla på våra samlingar där hemma eller så vill vi hitta något unikt som bara måste vara på en utsatt plats i hemmet. Det är härligt att ha den där inre bilden på hur det ska se ut när allt är på plats. Jag ger mig inte förns jag får det jag vill ha och det får ta sin tid för jag vet att det kommer att dyka upp någon gång någonstans. 
Just nu har jag en tanke på att vi ska ha oss en liten mysig Whiskey hörna i vardagsrummet. Vi har så fint barskåp och både jag och min man tycker om fina whiskeysorter. 
 
Såhär ser det ut idag i den hörnan. 
 
På toppen av min loppis önskelista står det att jag vill ha två stycken svarta fåtöljer i retrostil stående här med ett litet bord i mitten. En lampa håller på att konstrueras här hemma som ska sitta i hörnan, för ett mysigare hörn. Vi har det ganska mörkt just nu i vardagsrummet så det kommer blir riktigt bra tror jag. 
 
Två av denna modell skulle passa fint eller hur?
 
Eller den här? Jag tycker om den här mest. Det är såhär jag vill att de ska se ut. Jag hoppas att kunna hitta två likadana. Önska mig lycka till för det kommer inte att bli lätt. Förmodligen kommer jag att hitta en till bra pris eller två stycken jätte dyra ;) 
 
Hade vi bott större skulle man kunna ha den här också.
En serveringsvagn. Den var jätte fin och finns hos Bryggan här i Nynäshamn för 900 kronor. 
 
Jag måste visa er något förskräckligt som finns där också. Fast bakom den förskräckliga färgen döljer sig en skönhet av teak!!!
Det är för sorgligt! Men jag tror att det var populärt under en tid att måla på teak. Det här sideboardet är snarlikt vårt så det kan mycket väl vara en Ladoga ifrån IKEA. Priset för den här är 400 kronor.
Med lite vit målarfärg kanske den skulle kunna bli ok.
 
Nu håller vi span efter två svarta fåtöljer och hoppas på det bästa!
Och njuter av våren också såklart med dess vårtecken. Kom gärna in i min lilla retrobutik på nätet www.retroida.tictail.com det är fortfarande vårrea med 20% i fem dagar till.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: