retroida.blogg.se

FÖLJ MED PÅ FÄRDEN IN I RETRO VÄRLDEN

REDA kryddhylla

Kategori: 50-60tal, REDA, kryddhylla, köksinredning, retrolycka, retroting, skeppor

Ikväll när jag sitter här och skriver är jag alldeles salig och mår hur bra som helst. Jag har fyra veckors semester framför mig och jag är en nybliven lycklig ägare till en REDA kryddhylla.
Tur att min man körde hem ifrån jobbet idag för jag kunde inte sluta snegla bakåt i bilen! Allt började med ett samtal med en kollega. Hon hade via facebook sett mina bilder på min andra kryddhylla som jag har i köket. Hon berättade om sitt hus och att all inredning var ifrån 506070-talet och att jag nog skulle trivas bra där men att de nu under sin köksrenovering tagit bort en kryddhylla med 6 skeppor och hon visste inte riktigt vad hon skulle göra av den. Jag fick frågan om jag var intresserad :) Såklart att jag var!!!!  På eftermiddagen kom hon bärandes på den till mig, och ja man kan bli kär i en kryddhylla det har jag fått svar på idag. VIsst är den gudomlig?

För 200 kronor var den min och glatt spatserade jag iväg mot bilen för att låsa in den, i hallen mötte jag en kollega som tittade på mig och sa men Ida är du ledsen? Nej jag är bara glad! Jag grät inte eller så av lycka men det kan ha varit så att ögonen var lite blanka av chocken.

Älskar reda skeppornas tyngd och form.

Tillfälligt kommer den att stå i bokhyllan i retrorummet där jag hittade en perfekt plats för den. 
 
Tusen tack Annika! Nu kommer jag alltid att tänka på dig när jag ser den och du är varmt välkommen hem till mig på en guidad tur i min retrovärld.

Följ RetroIda på Facebook. 
Kommentera inlägget här: